Gràcies a l'hort hem treballat:
1) Mesurar - unitats de longitut- metre -decímetre- centímetre -mil·límetre- sumes -restes-multiplicacions - divisions- càlcul decimals - escala- canvi d'unitats - regla de tres - verdures de temporada- propietats- receptes conjunte - receptes personals - emprenta del c02 quan un producte ve de lluny -
RECOLLIM PATATES I LLETUGUES
Fotos |
CADA NEN I NENA FA LA SEVA RECEPTA
Fotos |
Video |
Video |
RECOLLIM COLS.
Fotos |
MENJEM ELS NOSTRES PRODUCTES (Cabdells amb anxoves)
Fotos |
Video |
Video |
MENJEM ELS NOSTRES PRODUCTES (amanida d'espinacs)
Desprès de recollir les espinacs de l'hort hem fet una súper amanida d'espinacs:
- Oli
- Anous
- Espinacs
- Poma
FOTOS RECOLLIDA D'ESPINACS
FOTOS TOT EL PROCÉS (fes clic a la foto per veure totes les fotos que hem fet)
Procés que hem seguit.
Desmuntar hort.
Llevar males herbes.
Llaurar a ma.
Llaurar una vegada amb el motocultor.
Abonar amb compost de cabra.
Tornar a llaurar amb el motocultor (3 -4 vegades)Fer una filera de maons.
Muntar les parades.
Muntar els tubs de reg.
Clavar els tubs de reg.
Treure compost de la compostera.
Fer una capa de crestall de compost.
Sembrar llavors de fabes, pèsols, lletugues, col, pinya de col, espinacs, col pagesa, patates,..
Fer un perímetre de sulfat de ferro per tal que els cargols no puguin entrar i menjar-se les fulles
Fer un perímetre de sulfat de ferro per tal que els cargols no puguin entrar i menjar-se les fulles
No hay comentarios:
Publicar un comentario